CRESCENTE AS

Om oss

Vi er en frisk og ung bedrift siden 2019 med salg og anlegg innen anleggsgartnersektoren med relasjoner som bedrifter, parker, kirkegård, golfbane og kommune (offentlig grønt).

Dels fordi vi er samarbeidspartner til Verver Export i hele Norge, kan vi tilby deg de beste produktene med eller uten anlegg. Fordi planting, spesielt blomsterløk, er et av våre sterkeste produkter, kan vi også gi deg riktig kunnskap og informasjon. 

Hvem er vi i Crescente AS?

- Crescente en blomstrende fremtid

Crescente AS er et selskap som tar seg av salg for andre selskaper i Norge og har spesialisert seg i eksklusive planter og blomsterløk. 

Sammen med våre partnere innenfor hagesentre, gartnere, dekoratører, arkitekter og kommuner.

Alle våre partnere har hver sin spesialitet og sammen kan vi gi kundene våre det beste resultatet.

Vi har hele Norge som marked og har lang erfaring med de forskjellige klimaene rundt i landet. Slik at temperaturer, jord og dyreliv er tatt hensyn til. 

Sammen med våre partnere sørger vi for en bærekraftig, lønnsom og fin fremtid!

Vi er en frisk og ung bedrift som startet opp i 2019 med salg og anlegg innen anleggsgartner sektoren, med kunder innenfor bedrifter, parker, kirkegård, golfbane og kommune (offentlige grøntanlegg).

Dels fordi vi er eneste samarbeidspartner til Verver Export i hele Norge, kan vi tilby deg de beste produktene med eller uten anlegg. Fordi planting, spesielt blomsterløk, er et av våre
sterkeste produkter, kan vi også gi deg riktig kunnskap og informasjon. 

Kort sagt, våre produkter er ikke bare vakre, men også bærekraftige og gir et viktig bidrag til naturen. Vi står for det vi gjør, noe som betyr at du alltid kan forvente at vi er der, selv etter en planting eller for et langsiktig samarbeidsforhold.

I tillegg til ettårige produkter tilbyr vi også flerårige planter, som blomsterløk planter fra Verver eksport sortiment. Dette er plantinger med en blanding av blomsterløk som varer fra 4 til 12 år. Dette gjør at kostnadene ved planting kan fordeles over lengre tid, noe som gjør det svært attraktivt. 

Vi tilbyr også planteprodukter for bevaring av insekter, noe som er veldig viktig. 

Insekter spiller en stor rolle i livets syklus, de bearbeider organisk materiale og sørger for en sunn jord, slik at planter og trær kan vokse. Bier og sommerfugler bestøver blomster. Videre er insekter uunnværlige som mat for utallige andre typer dyr. Dette er grunnen til at forsvinningen av insekter er så katastrofal for naturen. Sammen med våre partnere sørger vi for en bærekraftig, lønnsom og fin fremtid!